Beoordelingen van Wokkytaria Vlagtwedde

Recente recensies

5.0
Aike Godlieb
5 februari 2024

Complimenten het was weer heerlijk eten

Reactie van Wokkytaria

Dank jewel Aike we gaan voor kwaliteit net zo als jij dat doet kerel. Hartelijk dank namens team Wokkytaria.

D Meijer
2 februari 2024

Altijd goed van smaak, schoon en zeer vriendelijk

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw mooie woorden Hier worden wij gemotiveerd door. Met vriendelijke groet en graag tot ziens. Team Wokkytaria

René
31 januari 2024

Zo...dat is snel! Bestelkibg via app stond na 8 minuten al op me te wachten. Heerlijk knapperige frietjes...niet goedkoop tegenwoordig meer...maar wel erg lekker patatje en snack! Complimenten!

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel meneer Rene Hartelijk dank voor uw reactie , kwaliteit is ons doel en uiteraard tevreden klanten, en de prijzen tja gekkenwereld niet normaal daar worden wij ook niet blij van. Mvg Team Wokkytaria.

Harrie
17 januari 2024

Was de eerste keer dat we online een bestelling deden. Is zeer goed bevallen,gaan we vanaf nu iedere keer doen.

Reactie van Wokkytaria

Harrie geweldig man Gewoon doorgaan online wij blij jij blij altijd welkom Vrdg team Wokkytaria vlagtwedde

Jacqueline
5 december 2023

Het was weer lekker zoals altijd

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel voor deze positieve woorden wij doen het graag hoor u bent altijd welkom M.v.g. Team Wokkytaria Vlagtwedde

Dirk
18 november 2023
Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank Dirk trots op onze klanten zoals U Team Wokkytaria.

Jannie Wilts
11 november 2023

Heerlijke patat en kroketten en geen lange wachttijden door online te bestellen.

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank Jannie Altijd welkom. Mvg Team Wokkytaria

Tanja
29 oktober 2023

Het eten was heerlijk!!

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank namens Team Wokkytaria

L te Velde
22 oktober 2023

Altijd goede kwaliteit en heerlijke patatjes. Online bestellen een aanrader, is klaar op de afgesproken tijd

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw reactie op onze site U bent altijd welkom Groetjes Team Wokkytaria

Marjolein Hondebrink
22 oktober 2023

Heerlijk gegeten, sommige snacks wel iets te lang gebakken

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel voor de waarderings sterren Mvg Team Wokkytaria

Alien
21 oktober 2023

We stonden op tijd want zijn aan het verbouwen. Snel even kijken op de website en besteld. Klokslag 17.20u zoals besteld stapte ik binnen en… kreeg meteen mijn bestelling mee. Eten was super! Complimenten. Heel fijn om op deze manier te bestellen en te betalen via Ideal.

Reactie van Wokkytaria

Reactie: Hartelijk dank voor uw beoordeling , we zijn erg blij dat u tevreden was en zien u ook dan graag terrug Mvg Team Wokkytaria

Anja de Gauw
15 oktober 2023

Zoals altijd weer heerlijk. Patat goed gebakken en van een smakelijke aardappel gemaakt.

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk Dank voor deze lieve woorden Graag tot ziens Mvg Team Wokkytaria Vlagtwedde

Evelyn Rademaker
16 september 2023

Altijd goed eten daar.

Reactie van Wokkytaria

Dank jewel hier worden wij weer blij van Tot de volgende keer Liefs van Team Wokkytaria

Kina Uildriks
9 september 2023

Mijn kleindochter is altijd blij dat ze bij me logeert want dan gaan we lekkere patatjes kopen bij wokkytari das zoooo lekker daar,zegt ze altijd

Reactie van Wokkytaria

Dag Kina zo leuk om te horen dat ook de jeugd blij met onze producten. U bent altijd welkom hoor en dank voor deze prachtige woorden. M.v.g. Team Wokkytaria

de vos
4 september 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank u wel voor de waarderings sterren Mvg Team Wokkytaria

Rene
2 september 2023

Grote bestellingen worden keurig op tijd en compleet klaar gemaakt. Top!

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw lieve reactie , wij doen dit graag hoor. Team wokkytaria vlagtwedde

Alexander
26 augustus 2023

Beste Milkshakes! Dik en smaakvol, zoals het hoort.

Reactie van Wokkytaria

Thx bedankt voor uw reactie Tot de volgende keer. Team Wokkytaria

Eric
20 augustus 2023

Zeer goede kwaliteit netjes verpakt , wat wel jammer is ! dat je voor de betaling met iDEAL € 0.25 moet betalen.

Reactie van Wokkytaria

Hoi Eric Even een toelichting op gebruik van ideal ja helaas rekenen zij daar 25 ct trransactie kosten voor wat in principe niet eens heel hoog is hoor, colega' s vragen 50 tot 75 ct hiervoor. Wij komen onze klanten tegemoed door korting te geven bij 10 online bestellingen krijgt u 2 euro. Das super toch ? Mvg Team Wokkyraria

Marije
15 augustus 2023

Lekker en grote porties. Vriendelijke ontvangst en snelle service!! Online bestellen is helemaal top!!

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw beoordeling , we zijn erg blij dat u tevreden was en zien u ook dan graag terrug Mvg Team Wokkytaria

Trijnie
29 juli 2023

Bestellen en dan gelijk kunnen halen. Prima service. Altijd flinke porties...

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw reactie Trijnie we blijven ons best doen. Mvg Team Wokkytaria

Arnold
15 juli 2023

Het was weer genieten.

Reactie van Wokkytaria

Mooi om te horen en Altijd Welkom Arnold.

Mulder
9 juli 2023

Was eerste keer ,zeker voor herhaling 👍

Reactie van Wokkytaria

U bent altijd welkom hoor Mvg Het Wokktaria team

Lydia
10 juni 2023

Stond bijna klaar toen wij kwamen na online bestellen. Super ! Dat is aanpakken naar huis en eten maar !

Reactie van Wokkytaria

Lydia blij dat julle tevreden zijn dat geeft ons the Wokkytaria Power , enneh altijd welkom hoor. Grtz van Het hele team.

Marjanne Brussel
4 juni 2023

Online besteld, ideaal, je hoeft bijna niet te wachten. Altijd vriendelijk en behulpzaam

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank Marjanne voor deze lieve woorden dat geeft ons de kracht , u bent altijd welkom. Mvg Team Wokkytaria

E de vos
3 juni 2023

Het was heerlijk

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank altijd welkom hoor wij doen het graag

Dirk
1 juni 2023
Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank Dirk always welcome

Slagter
29 mei 2023

Patatjes zijn goed gebakken, menukaart is ruim. Vriendelijk personeel.

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor uw positieve woorden doet ons goed , u bent altijd welkom. Mvg Bert & Jing Team Wokkytaria

Truida Landman
24 mei 2023

Op tijd klaar. Heerlijke patat en ook zeker genoeg👍🏼😊 Altijd fijne medewerkers!

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank voor de lieve reactie wij doen het graag U bent altijd welkom . Mvg Bert & Jing

Robin
22 mei 2023

Zeer goede kwaliteit, grote porties en netjes optijd klaar.

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel mnr Robin wij doen dit graag en met positieve reactie's zoals deze gaan we weer vol gas M.v.g. Bert & Jing

Dirk de Jong
21 mei 2023
Reactie van Wokkytaria

Hartelijk dank Dirk altijd welkom

Boerma
15 mei 2023

Top!

Reactie van Wokkytaria

Dank voor de positieve reactie erg blij mee

Dirk
14 mei 2023
Reactie van Wokkytaria

Hoi Dirk altijd welkom ,snel he dat online

Hennie Wesseling
13 mei 2023

Werkt super! Mooi klaar op afgesproken tijd.

Reactie van Wokkytaria

Dank Hennie mooi dat je weer tevreden was altijd welkom hoor.

Samantha
27 april 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank u wel blij dat de online bestellingen goed bevalt Tot de volgende keer m.v.g. Bert & Jing

Wilma
26 april 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank u wel blij dat de online bestellingen goed bevalt Tot de volgende keer m.v.g. Bert & Jing

D.N.
25 april 2023

Weer prima voor elkaar!

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel blij dat de online bestellingen goed bevalt Tot de volgende keer m.v.g. Bert & Jing

Remko
7 april 2023

Precies op tijd klaar, en heeft goed gesmaakt. Top

Reactie van Wokkytaria

Hartelijk Dank Remko u bent altijd welkom

Evelyn
5 april 2023

Altijd lekker eten daar.

Reactie van Wokkytaria

Dankjewel meis altijd welkom orrr

Müller
28 maart 2023

Zeer makkelijk te bestellen, kwamen binnen en het eten stond net klaar voor afhaal

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel voor uw reactie daar zijn we zeer blij mee en Altijd welkom .

Remko
23 maart 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank u wel voor deze positieve beoordeling mnr Remko u bent altijd welkom.

Jacco
20 maart 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank Jacco altijd welkom hoor

Karin
4 maart 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank Karin en altijd welkom.

Arnold
2 maart 2023

Ging heel makkelijk met de app en stond op tijd klaar.

Reactie van Wokkytaria

Dank u wel meneer Arnold and family

MB
2 maart 2023
Reactie van Wokkytaria

Dank u wel

Evelyn.
23 februari 2023
Reactie van Wokkytaria

Dankjew saampies